KRAMER ECO PLOEG

kramer eco 
 KRAMER ECO ploeg op de Markt  
Importeur/Dealer W.N. Kramer bv brengt een nieuw merk ECO ploeg op de markt voor Nederland en België. De ploeg is afkomstig uit Italië net als de witte ERMO ploegen die zij al importeren. Naast de diepploeg (1.20 diep), zandploeg, conventionele kleiploeg en on land/in land ploeg van ERMO is de KRAMER ECO-ploeg een welkome aanvulling voor Importeur W.N. Kramer bv. Kramer is enthousiast over deze ploeg temeer omdat de producent uit Italië ervaring heeft met zowel lichte als zware grond.  
De KRAMER ECO ploeg is in diverse variaties en mogelijkheden te verkrijgen.
- Enkelvoudige ploeg mechanisch.
- Standaard on land hydraulisch wentelende ploeg, 6-10 schaar, mogelijkheid om in land en on land te ploegen en mechanische verstelling tot maximaal 20 cm. Werkdiepte variërend van 12 tot 25 cm (rister afhankelijk) tot een maximale werkbreedte 4 meter afhankelijk van de omstandigheden.
- Compleet on land hydraulisch variabele ploeg 6-9 schaar dus met hydraulische breedte verstelling (breedteverstelling op bv 7+1 schaar 200-360 cm) en de mogelijkheid om zowel on- als inland te ploegen. 
Voor een 7+1 schaar met stro-inleggers, dubbel dieptewiel/transportwiel, mech. breedteverstelling van 290-320 cm is de netto klant prijs € 18.750,= excl btw. Voorscharen ipv stro-inleggers en steenbeveiliging pneumatisch hydraulisch zijn als optie ook leverbaar. De hydraulisch breedte verstelbare ploeg kost € 3.000,= excl btw meer.  
Er is vanaf heden een demonstratie ECO ploeg 6+1 mechanische onland uitvoering beschikbaar.
 
Verder is het ook nog mogelijk de ploeg (hydro pneumatisch) in non stop te bestellen.
 
Voor meer informatie kunt U contact opnemen met:
IMPORTEUR   W.N. KRAMER bv uit  Burgerbrug tel 0031 226-381481